Меню

Погода в Андріївці
Мармузовичі (Андріївка) 

Благодійний фонд
Благодійний фонд «Авангард» – фонд підтримки і розвитку громади села Андріївка. Це неприбуткова організація, яка тісно співпрацює з місцевою сільською радою і діяльність якої спрямована на реалізацію проектів у сфері охорони здоров'я андріївчан, шкільної освіти і дошкільного виховання, культурно-оздоровчого та духовного розвитку андріївської громади. Голова правління фондом – Іванців Надія Семенівна, вихователь ДНЗ «Барвінок». Фонд проводить свою діяльність відповідно до Програми, що складена згідно зі Статутом і функціонує виключно з благодійних внесків на рахунок фонду. Контактні дані: bf_avangard@meta.ua

Читати далі >>


КАЛЕНДАР СВЯТ
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Січень » 28 » ЛОДА скасує прямі маршрутки з сіл до Львова
20:28
ЛОДА скасує прямі маршрутки з сіл до Львова

Львівська облдержадміністрація змінить схему міжміських та приміських маршрутів. Зокрема, планується скасувати пряме сполучення обласного центру з селами та підвищити якість перевезення з райцентрів до Львова.

Як розповів ZAXID.NET в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА Роман Кокотайло, до 1 травня облдержадміністрація спільно з профільними депутатами облради, науковцями «Львівської політехніки» та представниками громадськості розробить Концепцію розвитку пасажирських перевезень автотранспортом у Львівській області.

джерело: zaxid.net

За словами Кокотайла, концепція передбачатиме зміну сполучення Львова з іншими населеними пунктами області. Планується, що зі Львова до районних центрів їздитимуть великі комфортабельні автобуси. Таку умову ЛОДА висуватиме перевізникам під час проведення конкурсів на обслуговування маршрутів.

Натомість прямі маршрутки зі Львова до невеликих сіл та селиш скасують. Тобто аби доїхати до Львова, мешканці сіл спочатку їхатимуть до райцентрів, а там пересідатимуть на автобуси до обласного центру.

Крім того, планують прибрати маршрути, які дублюють один одного. Кокотайло також припустив, що нова концепція передбачатиме і запровадження нових маршрутів, однак яких саме, поки не відомо. Він наголосив, що департамент врахує думку мешканців Львівщини з приводу нової концепції і закликав пасажирів до спільної роботи над нею.

Усього зараз на маршрутах у Львівській області працюють близько 1400 автобусів, які належать 66-м перевізникам.

Нагадаємо, 26 січня депутати Львівської облради ухвалили рішення, яким зобов’язали ЛОДА розробити та винести на затвердження ЛОР Концепцію розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом загального користування у Львівській області на 2016 – 2020 роки. Крім того, облрада дозволила приміським маршруткам низки напрямків заїжджати на автостанцію біля залізничного вокзалу.

Крім того, до 15 лютого 2016 року ЛОДА має оголосити конкурс на приміські та міжміські внутрішньообласні маршрути, на яких закінчився термін дії договорів. Конкурс буде оголошений на дійсні маршрути, які після запровадження концепції, імовірно, будуть коригувати.

Переглядів: 610 | Додав: ---- | Рейтинг: 0.0/0




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Тут може бути Ваша реклама

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка

Час життя сайту

Наша кнопка


Copyright Jadro © 2024 Вхід