Меню

Погода в Андріївці
Мармузовичі (Андріївка) 

Благодійний фонд
Благодійний фонд «Авангард» – фонд підтримки і розвитку громади села Андріївка. Це неприбуткова організація, яка тісно співпрацює з місцевою сільською радою і діяльність якої спрямована на реалізацію проектів у сфері охорони здоров'я андріївчан, шкільної освіти і дошкільного виховання, культурно-оздоровчого та духовного розвитку андріївської громади. Голова правління фондом – Іванців Надія Семенівна, вихователь ДНЗ «Барвінок». Фонд проводить свою діяльність відповідно до Програми, що складена згідно зі Статутом і функціонує виключно з благодійних внесків на рахунок фонду. Контактні дані: bf_avangard@meta.ua

Читати далі >>


КАЛЕНДАР СВЯТ
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 28 » Підсумки року, що минає
12:07
Підсумки року, що минає

Відходить в історію 2017 рік, яким він був? У кожного на це своя відповідь, спробуємо згадати найбільш значущі події, які відбулись в нашому селі в старому році.

 

Почнемо, як водиться із поганого. Незважаючи на незгоду мешканців нашого села із таким рішенням, «Ощадбанк» все ж закрив своє відділення в Андріївці, що зумовило великі незручності для наших односельчан. Тепер, щоб отримати пенсію, чи оплатити послуги, треба їхати мінімум в Красне. До слова, відділення ощадбанку закрили і в ще кількох населених пунктах Буського району, але нам від цього не легше…

 

На цьому хочемо закінчити із негативом, звісно, що прикрих подій було набагато більше, але наше життя і так важке, щоб в переддень новорічних свят згадувати про них, тому далі лише про позитивні зрушення, які були в минаючому році.

 

В цьому році продовжили започатковане ще у 2016-му освітлення вулиць, зокрема повністю освітлена вулиця Передмістя.

Триває капітальний ремонт медичної амбулаторії, кошти на це виділила районна рада.

На кошти, які виділили обласні депутати відремонтовано ділянку дороги в центральній частині села, щоправда, це лише частина від нагальної потреби, бо ремонту потребують і інші ділянки дороги, тож сподіваємось на продовження цього процесу вже в новому році.

 

 

Справжнім ньюсмейкером в цьому році був наш односельчанин, параолімпійський чемпіон з настільного тенісу Віктор Дідух, який цьогоріч став переможцем чемпіонату Європи серед паратенісистів, що відбувся в Словенії, Спочатку Віктор став першим в своєму класі в індивідуальному заліку, а потім здобув золоті нагороди в командному.

А Соломія Братейко тренером якої є Віктор Дідух, стала кращою молодою тенісисткою в своїй віковій категорії, і наразі в жіночому рейтингу вже дорослих тенісисток України Соломія посідає друге місце.

 

Також в цьому році під керівництвом Віктора Дідуха розпочалась реконструкція приміщень бувшого току, де в майбутньому буде омріяна ним академія з настільного тенісу.

В листопаді, Національним банком була презентована пам’ятна монета присвячена перемозі  Українських спортсменів на Паралімпіаді 2016, Прототипом спортсмена, який зображений на монеті став наш земляк.

А під завісу року, в Казахстані відбулось нагородження кращих спортсменів за версією міжнародної федерації з настільного тенісу. В номінації «PARA TABLE TENNIS STAR» кращим визнали Віктора Дідуха.

 

 

Продовжуючи тему спортивних подій треба згадати перемогу нашої команди на традиційних змаганнях «Козацькі забави» Які в цьому році відбулись в селі Тростянець (Миколаївський район). На цих змаганнях наші козаки зайняли перше командне місце. До речі, за традицією наступні «Козацькі забави» відбуваються там звідки була команда переможець минулого року. Тож за належної організації наступні «Козацькі забави» можуть відбутись в нашому селі.

 

 

 

Щодо баталій на футбольних полях, треба відзначити золоті нагороди наших молодих футболістів в чемпіонаті Буського району серед юнаків 1999-2002 р.н. І перше місце нашої ветеранської команди в чемпіонаті району серед ветеранів. А, основний склад нашої футбольної команди «Сокіл» здобув «Кубок осені» присвячений пам'яті нашого односельчанина Михайла Адамовича Братейка, а ще наші футболісти здобули перше місце на обласних змаганнях «Краще спортивне село Львівщини», а в турнірі з настільного тенісу, який відбувся в рамках цих змагань, рівних не було Віктору Дідуху. 

 

 

І звісно, що однією з головних подій в році, що минає в нашому селі, це було будівництво сучасного шкільного стадіону, це стало можливим завдяки меценатській допомозі нашого земляка Степана Петровича Івахіва та його благодійного фонду «Патріоти» Волині». Тепер діти, які навчаються в нашій школі мають змогу займатись футболом, баскетболом, волейболом та легкою атлетикою на сучасному майданчику. Запам’яталось і саме відкриття цього стадіону, із великим концертом та різноманітними конкурсами. 

 

 

 

 

Таким був рік 2017. Наостанок хочемо привітати усіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!  Нехай він принесе в ваші оселі мир, любов, злагоду та достаток!

Переглядів: 699 | Додав: Andzhey | Рейтинг: 5.0/1




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Тут може бути Ваша реклама

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка

Час життя сайту

Наша кнопка


Copyright Jadro © 2024 Вхід