Меню

Погода в Андріївці
Мармузовичі (Андріївка) 

Благодійний фонд
Благодійний фонд «Авангард» – фонд підтримки і розвитку громади села Андріївка. Це неприбуткова організація, яка тісно співпрацює з місцевою сільською радою і діяльність якої спрямована на реалізацію проектів у сфері охорони здоров'я андріївчан, шкільної освіти і дошкільного виховання, культурно-оздоровчого та духовного розвитку андріївської громади. Голова правління фондом – Іванців Надія Семенівна, вихователь ДНЗ «Барвінок». Фонд проводить свою діяльність відповідно до Програми, що складена згідно зі Статутом і функціонує виключно з благодійних внесків на рахунок фонду. Контактні дані: bf_avangard@meta.ua

Читати далі >>


КАЛЕНДАР СВЯТ
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Липень » 27 » Річниця Скнилівської трагедії
12:14
Річниця Скнилівської трагедії


Сьогодні, 27 липня, львів'яни вшановують пам'ять загиблих під час Скнилівської трагедії. Відбудеться реквієм пам’яті загиблих внаслідок авіакатастрофи. Прапори із чорною стрічкою на знак трауру розвішані по всьому місту. В цей день виповнюється 9 років від страшної трагедії, що сталась на Скнилівському летовищі під час проведення авіаційного шоу. Міський голова Львова Андрій Садовий закликав усіх вшанувати загиблих у молитві та скорботі.



«Для Львова – це жахлива трагедія, що забрала життя невинних людей. Сьогодні, 9 років після трагедії, родичі жертв повинні відчувати моральну підтримку громади міста. Ми повинні просити в Бога, аби подібні біди більше ніколи не приходили в наше місто.», - закликає міський голова Львова Андрій Садовий.

Також сьогодні об 11.00 у Львові на Скнилівському летовищі біля каплиці відбудеться вшанування пам’яті загиблих у Скнилівській трагедії. Влада міста закликає усіх долучитись до молебня. Про це Vlaskor.net повідомили у прес-службі ЛМР.

Також відбудеться поминальний молебень, який правитимуть священики різних конфесій, біля пам’ятного знака на місці падіння літака та на Голосіївському кладовищі.

Нагадаємо, що 27 липня 2002 року під час авіашоу на Скнилівському летовищі зазнав катастрофи літак Су-27. В авіакатастрофі загинуло 77 осіб, з яких 28 дітей. Також постраждало близько 250 людей.

Львівська міська рада звертається до усіх львів’ян із проханням утриматись сьогодні від гучних святкувань. 


VLASKOR. NET



Переглядів: 561 | Додав: Andzhey | Рейтинг: 0.0/0




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Тут може бути Ваша реклама

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка

Час життя сайту

Наша кнопка


Copyright Jadro © 2024 Вхід