Меню

Погода в Андріївці
Мармузовичі (Андріївка) 

Благодійний фонд
Благодійний фонд «Авангард» – фонд підтримки і розвитку громади села Андріївка. Це неприбуткова організація, яка тісно співпрацює з місцевою сільською радою і діяльність якої спрямована на реалізацію проектів у сфері охорони здоров'я андріївчан, шкільної освіти і дошкільного виховання, культурно-оздоровчого та духовного розвитку андріївської громади. Голова правління фондом – Іванців Надія Семенівна, вихователь ДНЗ «Барвінок». Фонд проводить свою діяльність відповідно до Програми, що складена згідно зі Статутом і функціонує виключно з благодійних внесків на рахунок фонду. Контактні дані: bf_avangard@meta.ua

Читати далі >>


КАЛЕНДАР СВЯТ
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 16 » Спортивне свято видалось на славу
16:04
Спортивне свято видалось на славу

В неділю, в Андріївці відбулось довгоочікуване свято – відкриття нового, сучасного, шкільного стадіону.

Стадіон побудовано коштом нашого земляка Степана Петровича Івахіва, та його благодійного фонду «Патріоти Волині».

Це далеко не перший (і сподіваємось не останній) об’єкт в нашому селі, який був збудований, чи відремонтований, завдяки меценатській допомозі Степана Петровича.

Відрадно , що незважаючи на те, що Степан Петрович вже давно проживає на Волині, все ж ніколи не забуває свого коріння, та завжди готовий допомогти своїм землякам не словом а ділом.

 

А щодо стадіону, то такому спортивному майданчику, який тепер є в Андріївці позаздрили б юні спортсмени навіть із великих міст: Футбольне поле із якісним штучним покриттям, баскетбольний майданчик, де можна грати і в волейбол, теж має сучасне покриття. Також буде де займатись і юним легкоатлетам, бо на стадіоні є і бігова доріжка.

 

Саме свято, як і годиться, розпочалось із урочистих промов. 

Спочатку до слова запросили того, без кого не було б ні цього святкування ні самого стадіону.

Степан Петрович в своїй промові передав вітання від голови Федерації футболу України Андрія Павелка та головного тренера збірної України з футболу Андрія Шевченка, які не змогли бути присутніми особисто, але натомість передали  подарунок – комплект професійних м’ячів, та м’яч із автографом гравців нашої збірної.

 

 

 

 

Потім зі словами подяки виступили голова Андріївської Сільської ради Михайло Володимирович Романів, директор Андріївської школи Павло Йосипович Теодоровський, заступник голови Буської районної ради Роман Ярославович Фурда. А керівництво компанії «Контініум» презентувало сертифікат на 15 сучасних шкільних дошок.

Під кінець офіційної частини, керівник фірми «Крайд», яка збудувала цей прекрасний стадіон, передав символічний ключ від нього тим, кому він тепер по праву належатиме – нашим юним спортсменам.

Урочиста мить відкриття

 

 

 

 

 

 

Виступ з футбольного фрістайлу

 

 

Конкурс на найбільше набивання м'яча

Змагання лучників

 

 

Показова гра команди "ВолиньБаскет"

 

 

Виступ народного колективу "Чачка"

Наприкінці концерту зірковий гість

Потім розпочалось саме святкування. Усі заходи проходили одразу на трьох локаціях, тому кожен зміг собі вибрати розваги до душі.

А вибирати було з чого, найрізноманітніші конкурси із пам'ятними призами, виступ футбольного фрістайлера, показова гра Баскетбольної команди Української Суперліги «ВолиньБаскет», концерт та багато іншого…

 

Тож, спортивне свято видалось на славу. Приємно було спостерігати, як мешканці села, які були на цьому місці не один раз, не могли його впізнати, настільки все навколо змінилось.

 

Насамкінець хочемо приєднатись до тих слів подяки Степану Петровичу Івахіву та його благодійному фонду «Патріоти Волині», будівельникам та усім тим, хто долучився до цієї благородної справи. Я впевнений, що маючи такий сучасний стадіон, ми будемо мати ще більше спортсменів, які гідно представлятимуть Андріївку не лише в Україні а й далеко за її межами.

Переглядів: 2370 | Додав: Andzhey | Рейтинг: 0.0/0




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Тут може бути Ваша реклама

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка

Час життя сайту

Наша кнопка


Copyright Jadro © 2024 Вхід