Меню

Погода в Андріївці
Мармузовичі (Андріївка) 

Благодійний фонд
Благодійний фонд «Авангард» – фонд підтримки і розвитку громади села Андріївка. Це неприбуткова організація, яка тісно співпрацює з місцевою сільською радою і діяльність якої спрямована на реалізацію проектів у сфері охорони здоров'я андріївчан, шкільної освіти і дошкільного виховання, культурно-оздоровчого та духовного розвитку андріївської громади. Голова правління фондом – Іванців Надія Семенівна, вихователь ДНЗ «Барвінок». Фонд проводить свою діяльність відповідно до Програми, що складена згідно зі Статутом і функціонує виключно з благодійних внесків на рахунок фонду. Контактні дані: bf_avangard@meta.ua

Читати далі >>


КАЛЕНДАР СВЯТ
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Грудень » 27 » Таким видався 2018 рік
15:04
Таким видався 2018 рік

Ось і добігає до завершення 2018 рік. За традицією спробую коротко згадати, яким видався цей рік для мешканців нашого села.

 

Навесні відкрила свої двері для відвідувачів, тенісна академія, давно омріяна параолімпійським чемпіоном, а тепер і Заслуженим тренером України Віктором Дідухом.

Сподіваємось, що із цих дітлахів, які зараз там займаються, вийде ще не один талант, як Віктор Дідух або Соломія Братейко, яка в цьому році дебютувала за дорослу збірну України.

 

В літку нарешті сталось, те, нащо ми так довго і терпляче чекали – ремонт нашої центральної дороги, яка на карті має назву «Красне - Чемеринці».

Щоправда на ремонт всього шляху через село коштів таки забракло, залишилось зробити близько одного кілометра дороги. Будемо сподіватись, що вже в новому році кошти для завершення ремонту такі знайдуться.   Та незважаючи на це, пересуватись селом стало значно комфортніше.

 

І вже під кінець року сталась ще одно непересічна подія, урочисто відкрили пам’ятник Борцям за Волю України, кошти на монумент збирали, як то кажуть усім миром.

 

 

На мою думку, це були найяскравіші події, які відбулись в нашому селі в минаючому році.

Звісно, що це далеко не все, а лише те, що мало найбільший резонанс.

 Поряд з цим відбувались події можливо не такі гучні, але не менш важливі… продовжилась електрифікація вулиць, відкрився новий магазин та бар. Хочеться також пригадати толоки на які приходили небайдужі люди прибрати прилеглу до ставка територію, а також, впорядкувати наш парк.

 

 

 

Щодо спортивних подій, то як завжди тішив нас своїми виступами на різноманітних турнірах Віктор Дідух, який вже встиг привчити нас до свої перемог, і кожен його успіх сприймається. Як належне, хоча, лише Віктору відомо скільки зусиль і праці потрібно, щоб здобувати такі результати.

 

 

 

 

Вихованця Віктора, Соломія Братейко в парному розряді стала чемпіонкою Європи серед юніорів, а вже невдовзі отримала виклик до дорослої національної збірної України.

 

 

 

 

 

Серед спортивних подій так би мовити районного масштабу варто відзначити срібні нагороди нашої футбольної команди в чемпіонаті Буського району серед команд Премєр-ліги.

 Наші молоді футболісти 2000 – 2002 року народження теж були першими в чемпіонаті району серед юнацьких команд.

 Не відставали від молоді і ветерани нашого футболу, які теж завоювали золоті нагороди в першості району.

 

Ось таким видався 2018 рік за версією нашого сайту.

 

Щиро вітаємо усіх з прийдешнім 2019 роком та Різдвом Христовим!

Зичимо вам і вашим родинам: миру, щастя, любові і божого благословення!

Переглядів: 752 | Додав: Andzhey | Рейтинг: 0.0/0




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Тут може бути Ваша реклама

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка

Час життя сайту

Наша кнопка


Copyright Jadro © 2024 Вхід